Tervetuloa uuden, innovatiivisen ja inspiroivan blogimme postausten pariin! Pkol.net-blogi keskittyy opintojen maailmaan, erityisesti yliopistojen ja ammattikoulujen business-koulujen maailmaan. Samalla se keskittyy siihen, kuinka verkkomarkkinoinnin toimintaympäristöt ovat viime aikoina muuttuneet ja millaisia haasteita nämä muutokset aiheuttavat alan oppilaitoksille. Muuttuvassa yhteiskunnassa on tärkeää pysyä aallonharjalla eikä paikalleen saa sammaloitua. Esimerkiksi markkinoinnissa verkkomarkkinointi on todella tärkeä osa-alue eikä esimerkiksi somen, nykyajan viidakkorummun, merkitystä tule aliarvioida. Sähköpostimarkkinoinnista puhuttaessa copywriting on noussut keskiöön ja siihen tutustutaankin yhdessä blogimme postauksista.

Millaisia teemoja blogi käsittelee?

studyingBlogi käsittelee erilaisia opiskeluun, erityisesti business-alan opiskeluun, liittyviä teemoja. Tutustumme verkkomarkkinoinnin toimintaympäristöjen muutoksiin, sekä niiden oppilaitoksille tuomiin uusiin haasteisiin. On tärkeää, että oppilaitokset pysyvät muutoksissa mukana, jotta ne voisivat tarjota työelämän vaatimuksia vastaavaa osaamista ja tieto-taitoa. Tästä syystä business-alalla on tärkeää reagoida verkkomarkkinoinnin saralla viime aikoina tapahtuneisiin muutoksiin ja tarjota sellaista koulutusta, joka huomioi nämä muutokset ja kouluttaa muuttuvan toimintaympäristön hallitsevia asiantuntijoita sekä johtajia. Hektisessä nopeassa nykymaailmassa on pysyttävä ajan rattaiden mukana, tai muutoin oma toiminta vaikuttaa pian aikansaeläneeltä.

Verkko tavoittaa kerralla runsaan joukon ihmisiä, minkä vuoksi verkkomarkkinointi on tällä hetkellä äärimmäisen tärkeä markkinoinnin keino. Nykyasiakkaat haluavat tehdä ostoksia ja nauttia erilaisista palveluista juuri silloin ja juuri siellä, kun he itse haluavat. Voidaan jopa puhua itsekeskeisistä tässä-heti-kaikki-mulle-nyt-asiakkaista, jotka vaativat palveluntarjoajilta entistä enemmän. Verkossa on mahdollista tehdä esimerkiksi ostoksia 24/7 vuorokaudenajasta tai viikonpäivästä välittämättä. Myöskään omasta sijainnista ei tarvitse välittää, kunhan vain netti pelittää.

Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulu kuuluu alansa huippuihin. Yksi postauksemme onkin omistettu tälle upealle oppilaitokselle, joka tähtää korkealle ja kannustaa opiskelijoitaan itsenäiseen ja rohkeaan ajatteluun. Annamme postauksessamme vinkkejä, kuinka oppilaitokseen voi hakea ja millaisia asioita hakuprosessissa kannattaa ottaa huomioon. Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulu on huipputason opinahjo, jonne pääsemiseksi kannattaa nähdä vaivaa! Oppilaitoksen tarjoamaa koulutusta arvostetaan, mikä on näkynyt esimerkiksi oppilaitoksen saamissa rankingeissa sekä oppilaitoksesta valmistuneiden alan asiantuntijoiden työllistymisessä. Jos tähtäät korkealle, tähtää Aalto-yliopistoon!

Kenelle blogipostauksemme on suunnattu?

Blobipostauksemme on suunnattu kaikille opiskelusta, etenkin business-alan opiskelusta, kiinnostuneille lukijoille. Jos haluat hakea Aalto-yliopistoon, hyödyt aihetta käsittelevästä postauksestamme, joka tutustuu lyhyesti oppilaitoksen historiaan sekä tarjoaa vinkkejä, joiden avulla voit hakeutua oppilaitoksen opiskelijaksi.

copywritingJos olet kiinnostunut verkkomarkkinoinnista ja copywritingista, nappaa postaustemme vinkit talteen. Copywriting on tehokas keino viedä yrityksen viestiä eteenpäin, mutta se vaatii jonkin verran aiheeseen perehtymistä. Toisaalta, kun copyn periaatteet oppii ja sisäistää, ovat ne nimensä mukaisesti helposti kopioitavissa ja sovellettavissa. Postaus antaa vinkkejä, joiden avulla voit aloittaa copyn opiskelemisen. Ellet vielä tiedä, mitä copywriting tarkoittaa, ei huolta, sillä myös tämä selviää aihetta käsitteleväst postauksestamme. Muutoinkin postauksemme ovat helppotajuisia eikä niiden sisäistäminen vaadi aikaisempaa tietoa aihepiireistä.

Toivomme, että blogimme kerää yhteen koulutuksesta innostuneet ja kiinnostuneet lukijat aivan omanlaisekseen yhteisöksi, jossa kokemusten ja tietojen vaihto on helppoa ja spontaania. Näin blogilla on entistä enemmän mahdollisuuksia toimia viidakkorummun tavoin koulutuksen ilosanoman viestinviejänä. Toivomme myös, että blogimme kannustaa opiskelemaan ja tavoittelemaan omia unelmia. Opiskeleminen on toisinaan haastavaa ja menestyminen vaatii pitkäjänteisyyttä, mutta haasteiden selättäminen ja onnistumisen elämykset ovat sitten sitäkin antoisimpia. Jos sinusta tuntuu, että opinnoistasi on puhti poissa tai että opiskelumotivaatiosi on kerta kaikkiaan kadonnut, saattaa tunteiden tuulettaminen samanhenkisen juttukumppanin kanssa helpottaa!

Toivotamme vielä kerran kaikki koulutuksesta kiinnostuneet lukijat tervetulleiksi blogipostaustemme pariin. Toivomme, että monipuoliset postauksemme tarjoavat sekä viihdettä että tietoutta, josta on monin tavoin hyötyä!